full screen background image


AUDIO/ FAȚĂ ÎN FAȚĂ CU MIREL MANEA- DIN BOTOȘANI PE MARILE SCENE ALE LUMII

A văzut lumina zilei într-un sat din Botoșani, într-o familie de oameni simpli, care i-au sădit în suflet dragostea pentru muzică. Harul cu care a fost înzestrat l-a purtat peste tot în lume, pe marile scene. A cântat cu în marile orchestre simfonice din Europa, America, alături de solişti de renume, în Africa, și chiar la Vatican, în fața Papei.

Însă cel mai frumos este acolo unde sunt și românii lui, de acasă sau din diaspora. Spune despre instrumentul său că este magic și că duce sufletele oamenilor mai aproape de cer. Este prim trompetist la Filarmonica din Botoșani și prim trompetist Solista Concertista la Grande Orchestra Simfonica Verdi din Bracigliano- Italia și , deși ar putea face carieră oriunde în lume, a ales să rămână acasă.

Trompeta lui MIREL MANEA- un show-man cu un strop de nebunie artistică- se aude tot mai des și în România, în cluburi sau concerte profesioniste, în sala Filarmonicii de Stat sau pe CD-uri, dar și în azilele pentru bătrâni sau la evenimentele caritabile.

Își dorește să cânte și oamenilor de la sate, pentru că acolo sunt adevăratele rădăcini.

Comentarii

Comentarii