full screen background image


Ce este iubirea? Un sentiment, o condiție biologică, un înțeles al existenței, un nume, o melodie… ? O întrebare complexă, cu miliarde de răspunsuri diferite și povești speciale.

În luna iubirii, la VIVA FM  celebrăm dragostea. Pentru radio, cultură, pasiuni, pentru fiecare persoană specială pentru noi, pentru tine.

Marcăm în calendar zilele de 13 Februarie (Ziua Internațională a Radioului), 14 Februarie (Ziua Îndrăgostiților ) și 24 Februarie (Dragobetele), cu surprize și un playlist special.

Așadar, ”Ce este iubirea pentru tine?”. Răspunde la întrebare, aici, pentru a te înscrie la concurs.

Venim și cu o provocare! Dacă nu ai avut curaj până acum să-ți declari iubirea față de persoana de care ești îndrăgostit/ă, acum e momentul, pentru că iubirea înseamnă și curaj. Dă-i tag la finalul răspunsului tău și poate anul acesta nu vei sărbători singur/ă, ci, alături de el/ea, la Complex Casa Lux pe 14 Februarie sau la Restaurant Cherry pe 24 Februarie. Curajoșii au șansă dublă de câștig!

Extragem câștigătorii în perioada 13 – 24 Februarie, la Dimineți Animate.

Mulțumim partenerilor campaniei: Complex Casa Lux și Restaurant Cherry – un restaurant cu personalitate, pentru momente ce merită retrăite! În centrul orașului, aproape de cele mai importante obiective turistice din Botoșani.

Pensiunea Casa Lux reprezintă garanția unei înalte calități gastronomice și estetice, servire ireproșabilă, flexibilitate deplină în adaptarea optimă a oricărui buget. În orice ocazie vă punem la dispoziția dumneavostră o gamă difersificată de preparate culinare atât din bucătăria românească cât și din cea internațională.

 

Comentarii

Comentarii